Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-17 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Odběr novinek

Zaregistrujte se k odběru aktuálních novinek, slev a speciálních nabídek ze světa módy.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli Zdeňku Prokopovi, se sídlem Okružní 2170 Česká Lípa, IČ 874 12 292, fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona, nezapsané v obchodním rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Jana Piglowská (marketing, fakturace), Okružní 2170, 470 01 Česká Lípa
    • Golemos s.r.o., (poskytovatel ESHOP-RYCHLE.CZ) se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČ 05208777, DIČ CZ05208777
    • Česká pošta s. p. (přepravce) se sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1 - Nové Město
    • Případně další poskyktovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávájící nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nezmeškejte žádné novinky, slevy a speciální nabídky ze světa módy
Buďte s námi ve spojení

⇑⇑⇑  PŘIDEJTE SE K NÁM NA FACEBOOKU ⇑⇑⇑

VŽDY AKTUÁLNÍ NOVINKY A NOVÉ ZBOŽÍ PŘEDEM

     

 

Kde nás najdete

Sokolská 262/24, Česká Lípa

Kontakty
Logo
Jana Piglowská
© TWINDIGO 2017-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.