Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-17 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.01.2021
SLEVA 30% NA VŠE
VYHLAŠUJEME OBROVSKÝ VÝPRODEJ NA SKLADOVÉ ZÁSOBY. SLEVA 30% NA VEŠKERÉ ZBOŽÍ, I NA TO CO JE JIŽ ZLEVNĚNÉ. ULOVTE SI SVÉ KOUSKY ZA ZLOMKOVÉ CENY. číst celé
24.12.2020
PF 2021
Letošní přání krásných Vánoc trochu jinak  "Magický" rok 2020? Už abychom se za ním zabouchly dveře. Myslím, že pro nás všechny to bylo komplikované ... číst celé
20.12.2020
Změna otevírací doby 21.-23.12.
Bohužel jsme museli na poslední dny přistoupit ke změně otevírací doby prodejny. Pondělí 21.12. 14-15 hod Úterý 22.12. 10-11 hod Středa 23.12. ZAVŘ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr novinek

Zaregistrujte se k odběru aktuálních novinek, slev a speciálních nabídek ze světa módy.

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.twindigo.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.twindigo.cz
  1. Podnikatel Zdeněk Prokop, se sídlem Okružní 2170 Česká Lípa, IČ 874 12 292, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, nezapsaná v obchodním rejstříku (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • daňové identifikační číslo
    • údaje spojené s platbou
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zdeňkem Prokopem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Jana Piglowská (marketing, fakturace), Okružní 2170, 470 01 Česká Lípa
    • Golemos s.r.o., (poskytovatel ESHOP-RYCHLE.CZ) se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČ 05208777, DIČ CZ05208777
    • Česká pošta s. p. (přepravce) se sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1 - Nové Město
    • Případně další poskyktovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávájící nevyužívá.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@twindigo.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.twindigo.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Externí mailingový software SendMails
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nezmeškejte žádné novinky, slevy a speciální nabídky ze světa módy
Buďte s námi ve spojení

⇑⇑⇑  PŘIDEJTE SE K NÁM NA FACEBOOKU ⇑⇑⇑

VŽDY AKTUÁLNÍ NOVINKY A NOVÉ ZBOŽÍ PŘEDEM

     

 

Kde nás najdete

Sokolská 262/24, Česká Lípa

Kontakty
Logo
Jana Piglowská
© TWINDIGO 2017-2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.